Vi anbefaler leverandøren her

Haekkeklipper.dk

Ryobi hækkeklipper (2024)

Er du på udkig efter en ny hækkeklipper, er en Ryobi hækkeklipper et sikkert valg. Det gælder, hvad enten du foretrækker en el-, batteri- eller benzindrevet maskine. Mærket ‘Ryobi’ er synonymt med innovation og topkvalitet i verdensklasse.

Ryobi har et bredt sortiment med forskellige typer strømkilde, sværdlængde og grenkapacitet. Deres hækkeklippere er designet til at møde behovene hos både professionelle gartnere og hobbyskærere. 

Med avancerede funktioner som kraftfulde motorer, ergonomisk design og skarpe blade sikrer Ryobi hækkeklippere en effektiv og præcis klipning hver gang.

Hækkeklipper

Vores bud på De bedste Ryobi hækkeklippere

Sorter efter pris:

Prisinterval
Prisinterval - slider
DKK49DKK7.049

Prissortering:

Sorter efter pris:

Prisinterval - slider
DKK49DKK7.049

Vi anbefaler:

Vi anbefaler webshoppen her til køb af hækkeklippere. Klik på linket og se det store udvalg.

VÆLG DEN RETTE RYOBI HÆKKEKLIPPER

Generelt kan man sige følgende om de forskellige strømkilder:

 • Batteridrevne hækkeklippere er nemme at betjene og kan bruges overalt, da de ikke er begrænsede af ledninger.

 • Benzindrevne hækkeklipper giver effektiv klipning af større hække og tykke grene. Fordelen findes i de kraftfulde motorer.

 • Eldrevne hækkeklippere med ledning er støjsvage og vejer mindre end de benzin- og batteridrevne hækkeklippere.

Hos Ryobi kan du finde alle tre typer. De har sågar produceret en hybrid hækkeklipper, som lader dig skifte mellem batteri og ledning.

Alle modellerne har diamantslebne klippeknive, og der medfølger vægbeslag og sværdskede for nem opbevaring og beskyttelse.

Vælger du en model med 650 Watt eller 750 Watt medfølger derudover den såkaldte HedgeSweep™ løvopsamler. Den fjerner nemt de afklippede grene og blade undervejs i klipningen. 

FÅ EN KRAFTFULD HÆKKEKLIPPER TIL TYKKE GRENE FRA RYOBI

Ryobis kraftfulde hækkeklippere er de perfekte løsninger til at tackle tykke grene. Med deres imponerende styrke og holdbarhed gør de hækkeklipningen til en leg. De robuste motorer og skarpe blade skærer nemt igennem selv de mest seje grene.

Ryobis hækkeklippere er også ergonomisk designet, hvilket gør dem behagelige at bruge i længere tid uden at belaste jeres hænder og arme.

De har også smarte funktioner som sikkerhedsknapper og beskyttelsescovere.

Uanset om du har store haver eller bare skal klippe nogle få grene, vil Ryobis kraftfulde hækkeklippere være jeres pålidelige makker.

RYOBIS POPULÆRE BATTERIDREVNE HÆKKEKLIPPER FRA ONE+ SERIEN

Ryobi har udviklet gør-det-selv-markedets største 18V-batteridrevne system. Med Ryobi hækkeklippere fra ONE+ serien kan du bruge den samme type batteri, eller en kombination af det medfølgende batteri , som kommer med til over 100 el-værktøjer i ONE+ serien.

Typisk har du brug for blot ét batteri til at klippe din hæk, men har du en stor hæk, kan du med fordel også bruge batterierne fra alle dine værktøjer fra Ryobis ONE’ serie.

Med det samme batteri kan du altså klare stort set alle opgaver både i og omkring hjemmet. Det betyder, at din nye hækkeklipper med ONE+ system kan dele batteri med alle produkter fra serien bl.a. boremaskine, vinkelsliber og sømpistol fra samme serie.

Udover at være praktisk kommer du i det lange løb til at spare penge på batterier og opladere.

RYOBI 18V HÆKKEKLIPPER SOLO, OHT1855R

Ryobi OHT1855R er en del af Ryobis innovative 18V-batteridrevne ONE+ system. Du sparer dermed penge, da denne model sælges uden batteri og oplader.

Motoren har et højt omdrejningsmoment, hvilket giver stor klippekapacitet, og det roterende håndtag gør det nemt at skifte stilling undervejs. Dertil skal nævnes det intelligente antiblokeringssystem, der forhindrer at grene og andet sætter sig fast i maskineriet, mens du arbejder.

 • Sværdlængde: 550 mm

 • Grenkapacitet: 22 mm

 • Uden batteri og oplader

 • Roterende baghåndtag

 • Antiblokeringssystem

MODEL RYOBI 18V ONE+ HÆKKEKLIPPER, RHT1851R20

Denne batteridrevne hækkeklipper kommer sammen med et 18V ONE+ batteri samt oplader. Her er tale om en effektiv og alsidig hækkeklip. Denne model har også antiblokeringssystem, mens motorens vridningsmoment giver særlig kraftfuld klipning.

Med roterende bag- og loophåndtag er denne hækkeklipper desuden et godt valg, hvis du vil skære hække og buske i forskellige former. Denne funktion mindsker desuden risikoen for ømme arme og skuldre.

 • Sværdlængde: 500 mm

 • Grenkapacitet: 22 mm

 • Vægt: 2,7 kg.

 • 18 V ONE+ og medfølgende oplader

 • HedgeSweep™ løvopsamler

 • Antiblokeringssystem

RYOBI 36V HÆKKEKLIPPER, RHT36C60R15

Det dobbeltvirkende sværd på denne batteridrevne hækkeklipper måler hele 60 centimeter. Den er derfor et godt valg til større hække. De to forskellige gear giver dig mulighed for at skifte mellem høj hastighed og højt moment. Det betyder, at du nemt kan gå fra de normale klippeopgaver til beskæring af tykke grene.

 • Sværdlængde: 600 mm

 • Grenkapacitet: 26 mm

 • Vægt: 5 kg.

 • Der medfølger batteri på 36 V 1,5 ah og én oplader

 • 5-positions roterende baghåndtag

 • HedgeSweep™ løvopsamler

 • Antiblokeringssystem

SIKKERHED OG SMARTE LØSNINGER

Hos Ryobi er sikkerhed og smarte løsninger i højsædet. Det avancerede antiblokeringssystem gør for eksempel, at du aldrig skal bekymre dig for, at hækkeklipperens skær sætter sig fast i tykke grene.

Ryobi er desuden kendt for at fokusere på ergonomiske løsninger, så gør-det-selv-opgaverne ikke resulterer i rygsmerter og ømme skuldre. Softgreb-håndtag og letvægtskonstruktioner sørger f.eks. for komfort ved langvarig brug uanset arbejdsstillingen.

Og med en effektiv elektronisk beskyttelse lukker apparatet ned, når der kommer for stor belastning på batteriet. På den måde beskyttes både batteri og værktøj.

Skulle du alligevel komme ud for, at din Ryobi hækkeklipper ikke virker som den skal, har du heldigvis tre års garanti. Det gælder for alle Ryobis elektriske og batteridrevne værktøjer og havemaskiner.

FOKUS PÅ MILJØ OG BÆREDYGTIGHED

Ryobi udvikler hele tiden nye dynamiske teknologier med haveentusiasten og gør-det-selv-mandens behov i centrum.

Desuden har vi at gøre med en virksomhed med fokus på bæredygtighed. I udviklingen af kraftfulde hækkeklippere og andre powertools opfylder Ryobi nemlig alle de strengeste europæiske miljø- og sikkerhedskrav.

Med banebrydende batteriteknologi bidrager Ryobis nye Lithium-Ion batteriteknologi til at formindske mængden af brugte batterier.

De nyeste Lithium-batterier har således hele tre gange længere drifttid. Du kan altså tage ud shoppe Ryobi hækkeklipper og andre Ryobi powertools med god samvittighed. Og med den geniale, alsidige One+ serie behøver det ikke engang koste en formue.

HVORDAN FINDER DU DEN BEDSTE HÆKKEKLIPPER FOR DIG?

Når det kommer til at finde den bedste hækkeklipper, er der flere faktorer at overveje. Den bedste Ryobi hækkeklipper tillader arbejde i forskellige vinkler, da de kan gøre en stor forskel i klipningen af dine buske og hække.

Med den rette vinkel kan du nemt nå svært tilgængelige områder og opnå et præcist og ensartet resultat.

Ryobis hækkeklippere er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed.

Deres blade er laserskåret og diamantslebet, hvilket sikrer skarpe og præcise klip hver gang. Uanset om du har brug for at trimme små buske eller beskære tykke grene, vil en Ryobi-hækkeklipper være i stand til at håndtere opgaven effektivt.

Så når du er på udkig efter den bedste Ryobi-hækkeklipper, skal du tage hensyn til de forskellige vinkler om de kommer med laserskårne og diamantslebne blade samt den rigtige mængde stk til dit projekt.

Vælg en variant, der passer bedst til dine behov, og nyd fordelene ved en kraftfuld og pålidelig Ryobi-hækkeklipper.

Så skal du have en ny hækkeklipper, så er Ryobi hækkeklippere et bud på nogle af de bedste hækkeklippere på markedet.

benzin haekkeklipper